Langkaer Life

Langkaer Life er Langkaers skoleblad. 

 

Selve skolebladet udkommer omtrent tre gange i løbet af et skoleår i trykt udgave – men Langkaer Life er mere end et trykt medie. I løbet af efteråret lanceres Langkaers nye app nemlig og her kommer Langkaer Life til at spille en central rolle på indholdssiden. Ligeså kommer Langkaer Life til at arbejde med indhold til skolens hjemmeside og Facebook-side. Hermed kommer Langkaer Life til at operere på flere forskellige platforme.

Langkaer Life skal primært skrives og drives af Langkaers egne elever. Lærerne Jacob Kjærgaard og Anne Kathrine Høybye vil hjælpe til.

Ideen er, at Langkaer Life består af en fast redaktion af elever, som har hver deres ansvarsområde og at Langkaer Life samtidig er åben for alle elever som har en god ide eller lyst til at bidrage. Der er brug for flere forskellige typer bidrag for mange roller skal besættes: skribenter, fotografer, layoutere, redaktører eller online skribenter og måske flere. 

De mange forskellige muligheder for at bidrage samt de forskellige platforme eleverne vil have mulighed for at udfolde sig på skaber samlet et unik mulighed for at eleverne kan udvikle sig og udtrykke sig. 

Top

Læs et portræt af en af Langkaers mest erfarne lærere, Christian Schmidt.
Skolelivet på en af Singapores mest anerkendte privatskoler er ofte milevidt fra livet på Langkaer. Læs en reportage fra to af eleverne, som var på besøg på Raffles i Singapore
Sidste år sprang Langkaers første iPad-klasse ud som studenter. Men hvad skete der med deres iPads? Og hvad er erfaringerne og visionerne med brug af IT i undervisningen? Langkaer Life undersøger.

Blog

LIVET EFTER LANGKÆR: ET HAV AF VALG ELLER ET HAV AF ANSVAR?

19/05 2014

Nu nærmer tiden sig; tiden hvor græsset er grønt, himmelen er blå, og huen er hvid. Jeg gjorde det! Endnu et flueben...

DET ER HÅRDT AT VÆRE UNG

27/10 2013

”Ungdommen har udviklet sig til 'Generation Brok', der ikke tåler forandring.” Sådan skriver Politiken om min...

HVOR FANDEN BLIVER KREATIVITETEN AF?

14/10 2013

Vi kender alle mainstreamfilmene, hvor den kiksede pige finder sammen med fodboldfyren, og Bond kæmper sig op ad...