15/05 2017

Langkaer-elever tog en tørn til Århus Kræmmermarked

1.z hjalp Lions-klubberne ved dette års Kræmmermarked på Tangkrogen og samlede 10.000 kroner ind til deres studietur i 2.g.

Studieturen i 2.g er som regel et af de store højdepunkter i gymnasietiden. Og med en indtjening på 10.000 kroner har 1.z sikret sig det økonomiske fundament for, at turen kan blive ekstra spændende.

 

Klassen fik til opgave at holde Café Lion i tip top stand på årets Kræmmermarked i Bededagsferien, og det var en opgave, som de løste flot. Der var således mange rosende ord og tak fra de mange garvede Lions folk, fra gæsterne i cafeen, og fra mange andre på markedet, som har sagt, at det var dejligt at se sådan en flok flittige, søde, venlige og dygtige unge mennesker.

 

Eleverne har været helt benovede over al den ros, de har fået, og de gode snakke de har haft med fremmede mennesker, når de gik rundt i cafeen blandt gæsterne. De har i det hele taget fået så meget medvind på selvtillidsbarometeret, at de kan leve højt på det længe,” siger klassens lærer Bente Buus.

 

Udover de 10.000 kroner har klassen også fået andre værdifulde oplevelser med hjem fra Kræmmermarkedet. De har i den grad været med til at bryde fordomme hos mange mennesker i weekenden, og de har også selv fået manet nogle fordomme i jorden. Dertil kommer naturligvis også det sociale aspekt ved at være sammen så mange timer uden for skoletiden.

 

/ARM