Læsevejledning

Langkaers læsevejledere er Lene Birk Larsen, Thor Gustafsson og Annette Kirketerp. De har kontor i lokale 3. Kig forbi læsevejlederkontoret eller skriv/ring til:

 

Hvis du af en eller anden grund har læse- og skriveproblemer, som hæmmer dig i din uddannelse, så er der på Langkaer mulighed for, at du kan få faglig støtte. Et tilbud om støtte vil altid bygge på en individuel test af dine læse- og skrivefærdigheder. 


Alle 1. års klasser screenes i løbet af de første uger. Her testes stavning, ordforståelse og læsehastighed . Alle resultater vurderes af læsevejlederne, som efterfølgende vil tilbyde støtte til elever med særlige behov eller deltage i klassens almindelige undervisning.

 

Der er tilknyttet en læsevejleder til hver klasse, og vi giver også individuelle, gruppe- og klassebaserede kurser i hurtiglæsning, faglig læsning og hjælp til tosprogede.

Vi tilbyder instruktion i brugen af skriveprogrammer på skolens computer og en IT-rygsæk, og vi tilbyder også kurser til de elever, der gerne vil opnå topkarakterer i de skriftlige fag. Du kan blive trænet i skriveteknikker, opgaveskrivning og tegnsætning.