HF på Langkaer

Fagpakke 1: Undervisning og pædagogik

Centrale fag: Samfundsfag B og psykologi C

 

Denne pakke er målrettet dig, som er interesseret i samfundet og gerne vil arbejde med børn, unge eller voksne. På andet år vil der være tværfaglige projekter, som samfundsfag og psykologi indgår i. Samtidig vælger du selv to fag. Det kunne for eksempel være arabisk B, religion B, billedkunst B eller musik B. 

For dig der fx gerne vil være pædagog, lærer, socialrådgiver eller lignende.

 

Fagpakke 2: Sundhed

Centrale fag: Matematik B og Biologi B

 

For dig der gerne vil være sygeplejerske, fysioterapeut, bioanalytiker, laborant eller lignende. Denne pakke er målrettet dig, der går op i sundhed og gerne vil vide, hvordan kroppen fungerer. Med matematik på B-niveau åbner der sig rigtig mange muligheder for adgang til de videregående uddannelser. Undervejs vil der være tværfaglige projekter, som matematik og biologi indgår i. Samtidig vælger du selv to fag. Det kunne for eksempel være idræt C/B, kemi B eller fysik C.

 

 

”Jeg nød, at vores første år var lektiefrit, da det gjorde det langt nemmere med et studiejob efter skole. På Langkaer har jeg fået venner og veninder fra hele verden, lært om andre kulturer og skabt relationer, der vil vare i mange år.”

Line Kjærsgaard Andersen, 2p