Forsikring / Insurance

Som offentlig institution må Langkaer Gymnasium ikke tegne forsikring for sine elever. Det er således vigtigt, at eleverne hjemmefra har ansvarsforsikring og også gerne en ulykkesforsikring, der dækker i skoletiden.
I forbindelse med studierejser i udlandet er det obligatorisk at tegne en rejseforsikring gennem skolens rejserarrangør.

Text in English:

As a Danish public institution Langkaer Gymnasium is not permitted to insure its students. It is therefore imperative that students are privately insured, preferably also against personal accident, and that this insurance covers them whilst at school.
It is mandatory for students to purchase travel insurance when participating in school trips abroad. Insurance is purchased for the entire group, forms part of the cost of the trip and the insurer is chosen by the school.