Kommende Elev

  • Intromøde
  • Mød din årgang
  • Følg os

Info

Kære kommende Langkaer-elev

At begynde på gymnasiet er en vigtig og spændende begivenhed, som vi gerne vil være med til gøre så god og tryg som muligt.

Derfor vil vi gerne invitere dig til to arrangementer, hvor du kan møde lærerne og dine nye klassekammerater, så du føler dig hjemme på Langkaer, allerede inden du starter den 13. august.

Livet på Langkaer

Intromøde

Det første arrangement er et kort intromøde sammen med dine forældre torsdag d. 24. maj 2018 kl. 17.00 til 18.30 i lokale G1 på Langkaer. Her får du mulighed for at hilse på dine nye klassekammerater og høre om skolens gode læringsmiljø og sammenhold.

På mødet vil du blive koblet sammen med en elev, der allerede går på skolen – en buddy, som vil hjælpe dig godt i gang med det hele på Langkaer. Der vil også være mulighed for stille spørgsmål til både elever, lærere og ledelse.

Musik på Langkaer

Mød din årgang

Torsdag d. 31. maj 2018 kl. 17.00 til 21.00 vil vi gerne invitere dig til arrangementet Kom på fornavn med din årgang (uden forældre), hvor vi laver faglige og sociale aktiviteter på skolen.

Her får du mulighed for at møde dine nye lærere, der vil give dig en faglig rundtur i de centrale fag i gymnasiet. Herefter er der fællesspisning efterfulgt at sociale aktiviteter på skolen, hvor du bliver rystet sammen med alle dem, der skal være dine nye klassekammerater efter sommerferien.

Følg os

I mellemtiden kan du tjekke vores Instagram-konto langkaer, hvor nuværende Langkaer-elever løbende vil vise dig Langkaer gennem deres øjne. Desuden kan du følge hverdagen på Langkaer og holde øje med, hvad der sker på vores Facebook.

Vi glæder os til at møde dig!

Download Langkaer studieudbud 2018-2019