onsdag 12. september 2018
Langkaer-elev holdt oplæg for tyske rektorer
Onsdag havde Langkaer fornemt besøg. En række tyske rektorer besøgte skolen for at lære mere om Langkaer og erfaringsudveksle.
Rektorerne fik også et godt indblik i Langkaers elevers evner. Ayat fra 3.y havde nemlig takket ja til at holde et oplæg om skolen for de tyske rektorer under besøget - og hele oplægget foregik naturligvis på tysk.
fredag 7. september 2018
Elever delte Verdens bedste nyheder ud
Fredag delte elever fra 2.a den konstruktive avis 'Verdens bedste nyheder' ud. Avisen tager udgangspunkt i FN's verdensmål for bæredygtig udvikling og er fyldt med konstruktive nyheder om alt det, der faktisk går godt i verden.
Verdens Bedste Nyheders vision er, at alle danskere får en aktuel og nuanceret viden om verden. De tror på, at den nuancerede viden skaber håb – og at håb skaber motivation for handling. Mediet ønsker at gøre Verdensmålene kendte af så mange mennesker som muligt. Denne udgave af avisen havde fokus på det 5. mål: ligestilling mellem kønnene.
tirsdag 28. august 2018
Elever dyster i Langkaer Olympics
Fredag den 31. august løber det årlige Langkaer Olympics af stablen. Alle skolens elever deltager i den store social aktivitet, hvor de bliver delt ind i stater, der skal konkurrere mod hinanden i mange forskellige discipliner.
Der bliver både brug for de små grå, hurtige ben og masser af holdånd, når Langkaers olympiske mestre skal kåres. Arrangementet varer fra 12.30 til 15.30 og slutter af med kåring af en samlet vinder i kantinen.
mandag 27. august 2018
Brug skolen til at få motion
Langkaer tilbyder masser af aktiviteter efter skole - blandt andet frivillige sportsaktiviteter. I denne uge startede et hold med frivillig badminton, frivillig fodbold og frivillig volley op. Senere på året kan eleverne også dyrke både yoga, mindfulness, basketball og ultimate efter skoletid.
Skolen har også sit eget fitnesscenter, hvor du kan få lov at træne til flere gange om ugen til meget SU-venlige priser.
onsdag 22. august 2018
Tv-vært og debattør gæstede Langkaer
Onsdag d. 22. august gæstede TV-vært Abdel Aziz Mahmoud og debattør Mary Namagambe Langkaer Gymnasium. 1.g, 2.g og 2hf deltog i arrangementet, hvor Abdel Aziz Mahmoud blandt andet fortalte om at føle sig anderledes gennem hele sin opvækst, og hvordan han gennem tiden har valgt at bruge sig selv i den offentlige debat.
Foredraget var et samarbejde med Gellerup og Aarhus Filmværksted, som er værter for et nyt filmprojekt, hvor der indsamles beskeder fra især de unge i Aarhus Vest til at kaste lys over de mange verdener, der eksisterer i vores kommunikation over de sociale medier.