onsdag 16. maj 2018

Foto: HA

IB students graduate
The sun is shining, the champagne corks are popping and it's lovely to see our happy IB graduates in their new caps! Congratulations! Et kæmpe tillykke til alle vores nye IB studenter! IB Graduation will take place Friday, May 18th.

Foto: HA

søndag 22. april 2018
Langkaer-lærere får stort skulderklap
Undervisningen på Langkaer Gymnasium er langt fra kedelig og upersonlig. Det blev tydeligt, da Politiken i sidste uge afslørede dette års nominerede lærere ved Undervisningsprisen. Hele seks lærere på gymnasiet kan nemlig bryste sig af at undervise på en måde, der har givet eleverne lyst til at nominere dem til prisen. En af de nominerede lærere er Stine Nørgaard Klarskov, der underviser i dansk og spansk. Hun er blandt andet nomineret for, at hun ”interesserer sig for hver elev, hun underviser” og for at ”gøre indlæring til noget festligt,” som der blandt andet står i nomineringen. Og at en elev har skrevet dét, gør indtryk, siger Stine Nørgaard Klarskov.
"Jeg blev meget rørt og beæret over at være nomineret. Det er især særligt, fordi det kommer direkte fra eleverne, som vi knokler for at give de bedste muligheder på Langkaer og i livet. At de ser og anerkender vores arbejde er virkelig dejligt, siger hun. Humor, tryghed og ambitioner Med seks nomineringer er Langkaer Gymnasium en af de skoler i Aarhus, der har flest nominerede lærere. Vicerektor Marie Kongskov er ikke overrasket. ”Humor, tryghed, men også krav og ambitioner på elevernes vegne er noget af det, der går igen i elevernes indstillinger. Det kan jeg godt nikke genkendende til, ligesom det er tydeligt, at lærerne er gode til at opbygge relationer til eleverne, så de oplever et nærvær og oplever at blive set hver især,” siger hun.
onsdag 18. april 2018
Resultater for Langkaer-løbet
Fredag blev Langkaer-løbet afholdt, og du kan nu kan se resultaterne og de bedste tider i linket nedenfor. Eleverne deltog i de tre discipliner 'Lang' (6,4 km), 'Kort' (3,2 km) og 'Walk' (5,2 km). Vinderne på konge-distancen (6,4 km) blev Mathias Thorkild Liendgaard (2.i) og Ikran Dualeh (1.x) https://www.sportstiming.dk/event/5450/results
onsdag 11. april 2018
Langkaer motionerer på GRIM DAG!
Fredag den 13. april holder Langkaer den traditionsrige Grim-dag, hvor eleverne trækker i deres grimmeste tøj. Men i år er en ekstra tilføjelse til programmet. Udover den traditionelle "Catwalk" er Langkaer-løbet i år en del af programmet. Samtlige af skolens elever skal ud på en distance i området i en af disciplinerne 'Lang', 'kort' eller 'walk'. Der er præmier til de bedste deltagere i hver disciplin, men også en holdkonkurrence på tværs af klasserne. Dagen sluttes af med Grim Café i kantinen.