tirsdag 21. november 2017
Nikoline topscorer i Georg Mohr-konkurrencen
39 elever fra Langkaer deltog i 1. runde af Georg Mohr, som er en konkurrence for talentfulde elever i matematik. IB-eleven, Nikoline Marxen fra 3.i blev topscorer med hele 16 ud af 20 rigtige. Nikoline har været med siden 1.g, og hun er et godt eksempel på, at man med hårdt og vedholdende arbejde kan nå langt: "Det har været sjovt at være med, og jeg glæder mig til 2. runde", siger Nikoline. Fra 1.c deltog stx-eleven, Mathilde Crovato: "Opgaverne virkede svære i år, men det er også godt med en udfordring. Da jeg kom hjem, lavede jeg opgaverne igen sammen med min mor." I den kommende tid vil de talentfulde matematik-elever træne her på Langkaer, men også til særlige ’Georg Mohr workshops’ sammen med elever fra andre Aarhus-gymnasier. 2. runde afholdes 7.januar.
tirsdag 31. oktober 2017
Den aktive skole, hvor der sker noget!
Langkaers fodboldfurier var desværre ramt af skader, så det blev noget op ad bakke, men holdet slap med to hæderlige nederlag med Aimee som en sikker sidste skanse og et fremragende mål, sat ind direkte på frispark af Maimi.
onsdag 27. september 2017
Forældreaften på Langkaer
Tirsdag den 26. september indbød Langkaer til forældreaften for alle 1.g'ere, 1. HF og Pre-IB. Efter en velkomst og musikalsk indslag var der mulighed for at høre mere om, hvordan den første tid på skolen er gået. For STX-eleverne og deres forældre blev resten af aftenen brugt på at høre mere om det kommende valg af studieretninger.
torsdag 14. september 2017
3.g'erne på studietur i København
Traditionen tro tog Langkaers 3.g-klasser i starten af september på studietur til København. Programmet indeholder som regel "klassikere" som fx besøg på Nationalmuseet og rundvisning på Christiansborg, men der var naturligvis også programpunkter nøje udvalgt til de enkelte studieretninger. Innovations-klassen 3.v besøgte derfor virksomheden Butchers & Bicycles på Vesterbro, der laver luksus-ladcykler.

3.v vises rundt hos virksomheden Butchers & Bicycles