tirsdag 10. oktober 2017
Karen Vinter 1946-2017
Vores tidligere kollega, lærer og ven, Karen Vinter, er gået bort efter en periode med sygdom. Karen var en meget engageret og afholdt lærer og kollega, der siden skolens begyndelse i 1975 har præget Langkær Gymnasium med sprog på højt niveau – til glæde for utallige spansk- og franskelever. Hun var fantastisk vidende og holdt kontakt med mange elever og lærere fra Langkær og havde et positivt sind og let til latter. Karen blev 71 år og bisættes torsdag den 12. oktober 2017 fra Odder Kirke. Vi vil savne hende meget!
onsdag 27. september 2017
Forældreaften på Langkaer
Tirsdag den 26. september indbød Langkaer til forældreaften for alle 1.g'ere, 1. HF og Pre-IB. Efter en velkomst og musikalsk indslag var der mulighed for at høre mere om, hvordan den første tid på skolen er gået. For STX-eleverne og deres forældre blev resten af aftenen brugt på at høre mere om det kommende valg af studieretninger.
torsdag 14. september 2017
3.g'erne på studietur i København
Traditionen tro tog Langkaers 3.g-klasser i starten af september på studietur til København. Programmet indeholder som regel "klassikere" som fx besøg på Nationalmuseet og rundvisning på Christiansborg, men der var naturligvis også programpunkter nøje udvalgt til de enkelte studieretninger. Innovations-klassen 3.v besøgte derfor virksomheden Butchers & Bicycles på Vesterbro, der laver luksus-ladcykler.

3.v vises rundt hos virksomheden Butchers & Bicycles

torsdag 24. august 2017
Festuge-udstilling på Langkaer
"Jeg besøgte engang et land - erindringsbilleder fra et tabt Syrien". Acrylmalerier af Hanne Hyldborg. Udstillingen er Langkaer Gymnasiums bidrag til Aarhus Festuge 25/8-3/9 2017 "Sammen skal vi bygge bro". Hanne Hyldborg er autodidakt maler. Hun har gennem flere år rejst i Syrien og har fået gode, syriske venner dér. Hanne Hyldborg forsøger i sine 10 billeder at fastholde de erindringer, hun har af dagliglivet, som det udspandt sig i den almindelige syriske befolkning før borgerkrigen. Stilen er naivistisk og detaljemættet. Skildringerne er præget af indlevelse, humor og sympati overfor en tabt kultur - uden at Hanne Hyldborg tager part i borgerkrigens interessekonflikter. Til hvert billede føjes en lille historie til uddybning af konteksten. Udstillingen bidrager med sit tema til den kulturelle mangfoldighed på Langkaer Gymnasium og bygger bro til elevernes behov for en nærmere forståelse af en kultur og et brændpunkt i verden, som mange af dem er rundet af. Der er fernisering på udstillingen fredag den 25. aug. kl. 15-17.

Et af Hanne Hyldborgs værker på udstillingen.