Langkær-foreningen

Indbydelse til Langkærårsfesten 2018

Alle Langkærs tidligere elever indbydes hermed til Langkærårsfesten den 27. oktober 2018.

Få mere at vide gennem vores indbydelsesbrev. Husk at skrive jeres årgang (studenterår), når I tilmelder jer til fællespisningen.

På gensyn den sidste lørdag i oktober!

Mange hilsner

Langkærforeningens bestyrelse

Om Langkær-foreningen

Langkærforeningen er en forening for gamle elever på Langkær Gymnasium & HF stiftet 1978.
Bestyrelsen for Langkærforeningen består af lærere fra Langkær Gymnasium & HF samt tidligere elever og sørger for at arrangere og afholde den store gammel elev-fest på Langkær Gymnasium & HF, sende indbydelser og diskutere foreningens fremtid.

Bestyrelsen suppleres med tidligere elever fra Langkær fra nyere årgange i takt med at “de gamle” går ud. Der er mellem 10 og 20 bestyrelsesmedlemmer, og har du lyst til at give en hånd, er du velkommen til at skrive til koordinator Van Luong: vl@langkaer.dk