Langkær-foreningen

• Langkaer-festen

Om Langkær-foreningen

Langkærforeningen er en forening for gamle elever på Langkær Gymnasium & HF stiftet 1978.
Bestyrelsen for Langkærforeningen består af lærere fra Langkær Gymnasium & HF samt tidligere elever og sørger for at arrangere og afholde den store gammel elev-fest på Langkær Gymnasium & HF, sende indbydelser og diskutere foreningens fremtid. Bestyrelsen suppleres med gamle elever fra Langkær fra nyere årgange i takt med at “de gamle” går ud. Der er mellem 10 og 20 bestyrelsesmedlemmer, og har du lyst til at give en hånd, er du velkommen til at skrive til en af de nedenstående bestyrelsesmedlemmer.

Langkaer-festen - Årsfest for gamle elever

Lørdag den 28. oktober 2017 holder Langkaer-foreningen fest for gamle og nuværende Langkaer-elever. Kom og genoplev LANGKAER-stemningen og gense dine klassekammerater og gamle lærere.

Programmet for aftenen ser således ud:

• 18.30 Dørene åbnes.
  • 19.00-21.00 Spisning (Der skal tilmeldes. Fristen for tilmeldingen er 16/10)
  • 21.00-01.00 Bal med diskotek (dørene er åbne kl. 21.00-22.00). Café åbnes kl.21.30.
  • 01.00 Festen slutter. Busserne til midtbyen afgår og busbillet købes hos chaufførerne.

Billetter købes via Safeticket, og du kan læse mere om, hvordan du tilmelder dig her.

Langkaer-festen.png